Alacsony költségvetésből kihozni a maximumot!

A legtöbb esetben csak az induló ötlet és egy megfelelő szakember hiányzik és máris egy sokkal mutatósabb és kiadhatóbb lakás kerül a piacra. 

Egy új szolgáltatás, csupán néhány tízezer forintból!

Egy kínai megrendelőmnek van egy lakása, amit az AirBnB oldalon hirdetett meg külföldi turistáknak. Szerette volna, ha a lakást sokan kiveszik, de azzal nem számolt, hogy a turisták mindig szebbet és jobbat keresnek, ha lakást akarnak kivenni egy idegen városban. Az még nem elég, ha a belvárosban van, igényesnek és lakhatónak is kell lennie.

AirBnB_Kinai_old_13 AirBnB_Kinai_old_14

 

A kezdeti kialakításról és bútorokról hamar kiderült, hogy nem felet meg az idelátogató turisták igényeinek, így gyorsan ki kellett találnia valamit, ha szeretné, hogy a jövőben ki tudja adni a lakását.

Aki esetleg nem tudná, az Airbnb egy online piactér, amin keresztül szálláshelyeket lehet kiadni és lefoglalni az interneten keresztül. Az oldal több mint 2 000 000 hirdetéssel rendelkezik a világ 191 országának 34 000 városában. Az évtized közepén ennek következtében már 5000-nél is több aktív hirdetés közül lehetett választani Magyarországon is. Mivel ilyen sok kiadó lakás van, így a piaci verseny is igen magas lett, rövid időn belül!

Ekkor keresett meg engem és már az elején elmondta, hogy kis költségvetésből szeretné átalakíttatani a lakását és mivel kiadásra szánja, ezért megnyerő, fiatalos és modern hatást kell elérnie, amit a turisták is mindig keresnek.

Az eredmények önmagukért beszélnek!

Ha érdekeli a szolgáltatásunk, akkor a KAPCSOLAT oldalon írjon nekünk!